‘Elke misstap kan duik naar beneden worden’

BOXTEL – Als rechtsback komt hij verrassend vaak in de krant. Dat heeft Dirk van der Struijk te danken aan zijn traptechniek, waarmee hij regelmatig een doelpuntje meepikt. Ook afgelopen zondag, thuis tegen BMC, schoot de verdediger van ODC maar weer eens een vrije trap binnen. 073voetbal.nl zocht hem na afloop even op.

“Hij probeerde nog te graaien, maar kon er niet bij”, lacht Van der Struijk om BMC-keeper Jesper Langenhuijsen, wanneer we hem vragen naar zijn doelpunt. “4-0 tegen BMC. Niet verkeerd, nee. En volkomende terecht, want ze hadden niks te vertellen. Helaas gaat het niet altijd zo bij ons. Dat komt ook doordat we best vaak met geblesseerden en dergelijke kampen. Nu stond de organisatie weer goed en dan kunnen we van iedereen winnen.”

ODC heeft een krappe selectie, weet de 24-jarige verdediger. “En daardoor spelen we niet altijd in dezelfde samenstelling. Als er wat geblesseerden zijn, is dat lastig opvangen. We zijn te wisselvallig, maar gelukkig zit het nog steeds allemaal dicht bij elkaar in de competitie.”

Duik naar beneden
Hij vindt het lastig te zeggen, wat we nog van ODC kunnen verwachten in de komende maanden. “Het zit zó dicht op elkaar allemaal, dat elke misstap een duik naar beneden kan worden. Maar andersom geldt ook dat je zomaar voor de prijzen kunt meedoen. Lastig te voorspellen dus. Het is te hopen dat we als selectie fit kunnen blijven. We kunnen van iedereen winnen, maar in onze competitie weet je het maar nooit. De lijn van afgelopen zondag moeten we in ieder geval door proberen te trekken.”

Meer wedstrijdfoto’s van Mary Klerx op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in ODC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie