Van Meurs kijkt uit naar komende weken

ROSMALEN – Hoewel Maliskamp al 9 van de (pas) 10 competitiewedstrijden in winst omzette, is er nog genoeg voor verbetering vatbaar. Dat vertelt Günther van Meurs, de 35-jarige clubtopscorer van de vierdeklasser. “De komende weken wordt het interessant. Dan komen de laatste drie wedstrijden tegen teams uit de top-5.”

De eerste competitiewedstrijd sinds 10 weken (!) werd afgelopen weekend met hangen en wurgen gewonnen van SCR (2-1). “We speelden niet goed, het moet echt beter. Maar we hadden alweer sinds eind november niet meer voor het echie gespeeld. En het belangrijkste is dat we ondanks ons slechte spel wel drie punten binnenhaalden.”

Die punten had Maliskamp vooral te danken aan het eerste halfuur, zag ook de spits: “In een lastige fase maakte ik de 1-0 en snel daarna maakte Ravi (van Schijndel, red.) een wereldgoal, waardoor we wat adem kregen. Helaas kregen we door onoplettendheid net voor rust de 2-1 tegen en werd het na rust billenknijpen. Daarin werd het veld veel te groot, wat zorgde voor een energie vretende wedstrijd.”

Interessant
“Gelukkig is het dit seizoen tot nu toe wel een kracht van ons om toch ook deze potjes binnen te slepen”, zegt de spits, terwijl hij al uitkijkt naar de komende weken. “Dan wordt het interessant, want we krijgen in 4 wedstrijden de 3 beste ploegen uit onze competitie tegen. Na 14 duels, pas net over de helft, hebben we de huidige top-5 allemaal al twee keer gehad. Ik ben zeer benieuwd hoe we uit de komende periode komen.”

Foto: Jan Verhoeven

Dit bericht is geplaatst in Maliskamp. Bookmark de permalink.

Geef een reactie