Arda Havar keert terug bij Real Lunet

VUGHT – Alsof hij nooit is weggeweest staat Arda Havar komende zondag aan de aftrap bij het thuisduel van Real Lunet tegen koploper SSS’18. De laatbloeier heeft het profvoetbal achter zich gelaten en is onlangs teruggekeerd op sportpark Bergenshuizen. Eerst alleen om mee te trainen, maar vanaf deze week als volwaardig lid van de selectie.

Trainer Glenn Simon overtuigde Havar, na de eerste seizoenshelft vertrokken bij De Treffers, om weer bij Real te komen spelen. Hij is blij met de terugkeer van de verloren zoon. “Ik waardeer dat hij juist bij ons het plezier in het voetbal wil terugvinden. In de tijd dat Arda bij ons voetbalde, hebben we een hele mooie en succesvolle periode meegemaakt. Het plezier stond voorop, maar tegelijkertijd was het ongekend wat we toen bereikten.”

Hoogstpersoonlijk zorgde Simon ervoor dat Havar op latere leeftijd alsnog profvoetballer werd. “Ik heb Arda naar FC Den Bosch gebracht om daar zijn droom waar te maken. Daarna is hij nog naar Turkije geweest, maar het is mooi dat hij nu weer speler van Real Lunet is. Voor de sfeer binnen de¬†ploeg is Arda een geweldige aanwinst en ik hoop dat hij voetballend weer gaat brengen wat hij voorheen bracht.”

Foto: Henk van Esch
Dit bericht is geplaatst in Real Lunet. Bookmark de permalink.

Geef een reactie