Nivo pakt uit in aanloop naar kraker

ZALTBOMMEL – Morgenmiddag, klokslag 14.30 uur, is de aftrap van een voetbalgevecht op ‘leven en dood’. Op sportpark De Watertoren ontvangt koploper Nivo Sparta de nummer 2 van de ranglijst. En laat dat nou net aartsrivaal Roda Boys zijn. De Bommelse supporters maakten donderdagavond, bij de laatste training, duidelijk dat er wat op het spel staat.

Spelers en staf werden bij het betreden van het hoofdveld verrast door een bijna volle tribune, fakkels, vlaggen en muziek. “Prachtig toch? Als een club zoveel voor één duel over heeft”, reageerde Mo Nikbakht. “Het gaat wel om de titel, het is een belangrijke wedstrijd. Als we winnen, komen we 4 punten los te staan. Leuk om zo’n voorbereiding te hebben.”

De Bosschenaar verwacht zaterdagmiddag twee teams die strijdend voor de titel gaan. “Allebei voetballend, allebei hoge druk op de bal zetten. Het gaat bepalen wie dit seizoen kampioen gaat worden, denk ik.”

Fotograaf Marco Oomen was bij de training aanwezig en zorgde voor deze fraaie foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Nivo Sparta. Bookmark de permalink.

Geef een reactie