Ook Kevin van Kempen naar Achilles Veen

DEN BOSCH – Net als zijn ploeggenoot Diego Meerveld verruilt ook Kevin van Kempen het rood-zwart van OJC Rosmalen voor de kleuren van Achilles Veen. De bonkige spits uit Haaren – voormalig aanvoerder van Nemelaer – speelt momenteel voor het tweede seizoen in Rosmalen, maar maakt komende zomer de overstap naar de zaterdag hoofdklasser.

“Met name vanwege het voetballen op zaterdag en ook nog eens op een mooi niveau. Dat zijn eigenlijk de belangrijkste redenen”, legt Van Kempen uit. Hij ziet het nieuwe avontuur helemaal zitten. “Ik heb met OJC nu redelijk wat wedstrijden gespeeld op zaterdag en ik merk gewoon dat ik het prettig vind om een dag echt vrij te hebben voordat ik weer aan de werkweek begin.”

Het is niet dat Van Kempen sowieso weg wilde uit Rosmalen, vertelt hij verder. “Maar met het naderende vertrek van veel spelers en ook leiders, verzorger en assistent-trainer ben ik wel gaan nadenken wat ik wilde. Nemelaer was daarin ook zeker een optie. Daar heb ik toch bijna mijn hele leven gevoetbald. Maar dat is ook weer een reden om toch nog eens bij een andere club te gaan spelen en niet terug te gaan naar waar alles heel vertrouwd is.”

Specifieke kwaliteiten
In Veen wordt Van Kempen gepresenteerd als een ‘grote, sterke en balvaste aanvaller’. Een speler met die specifieke kwaliteiten ontbreekt nog in de selectie, zo laat de club weten. “Achilles Veen lijkt me een leuke en gezellige dorpsclub. waar ik veel positieve verhalen over heb gehoord. Ik hoop nog een aantal jaren in een eerste elftal te kunnen voetballen, dus die terugkeer naar Nemelaer gaat er ongetwijfeld nog een keer komen. Maar volgend seizoen ga ik me voor honderd procent inzetten voor Achilles Veen.”

Foto: Gerald van Zanten
Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie