Drie duels afgelast en twee gestaakt in 3C

DEN BOSCH – Het was ook deze week raak in de ‘Bossche’ 3e klasse C. Drie wedstrijden werden afgelast vanwege te slechte natuurgrasvelden, BMC en SCG’18 gingen verrassend (allebei op eigen kunstgras) onderuit, ODC haalde het einde niet tegen SVSSS en ook de wedstrijd tussen Haarsteeg en TGG werd vroegtijdig gestaakt.

Waar het bij ODC de scheidsrechter was die roet in het eten gooide (moest halverwege de tweede helft stoppen na een blessure aan de hamstring), waren het bij Haarsteeg – TGG een aantal spelers van de bezoekers die voor commotie zorgden. Coen Burg en Bilal Alla kregen bij een opstootje beiden rood en andere TGG-spelers raakten daarna in de clinch met uitdagende supporters van Haarsteeg. De arbiter van dienst besloot er een einde aan te maken.

Volgens TGG-aanvoerder Bas van Zeelst had dat niet gehoeven. “Er was een grimmige sfeer, maar echt vechten, nee. Helaas was deze 20-jarige scheidsrechter niet capabel. Hij communiceerde de hele wedstrijd al commanderend, gaf twee hele makkelijke kaarten en staakte nog vóór het opstootje. We zijn na de wedstrijd ook gewoon in hun kantine geweest.” Feit is dat dat opnieuw gaat gebeuren. TGG zal immers, voor een minuut of 12, nogmaals naar Haarsteeg moeten. Tussenstand: 3-1 voor de thuisploeg en 11 tegen 9 spelers binnen de lijnen.

Interviews
Gelukkig werd er afgelopen weekend weer ouderwets veel gevoetbald en haalden – ook in de andere regiocompetities – genoeg wedstrijden wél het einde. De komende dagen komen, zoals u van ons gewend bent, verschillende clubs weer aan bod in interviews met trainers en spelers.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie