Hadouir en Vugts lopen uit na hattrick

DEN BOSCH – Met nog maar een keer een hattrick hebben de nummers 1 en 2 van onze regionale topscorerslijst hun hoge positie andermaal waargemaakt. Younes Hadouir (CHC) en Joeri Vugts (Nemelaer) maakten vooralsnog meer treffers dan wie dan ook. Joep van der Heijden (CHC) maakte er eveneens drie en een vijftal spelers scoorde twee keer.

Geert van Heeswijk en Said Ali Hoessein maakten samen 4 van de in totaal 5 doelpunten die Avanti’31 afgelopen weekend produceerde, Nick Peijnenburg was met twee treffers meer dan belangrijk in het met 2-3 (van BMC) gewonnen duel van Vlijmense Boys en Bas van der Star zag zijn Hedel – ondanks de twee goals die hij maakte – met 3-5 verliezen. De treffers van Jeroen de Groot waren misschien nog wel het meest waard. Hij schoot Jan van Arckel hoogstpersoonlijk naar een 2-0 overwinning.

In de kopgroep weinig opvallendheden. Naast Hadouir, Vugts en Van Heeswijk kwam in de top-15 alleen Jaouad Chraou tot scoren. Hij ging desondanks, met het met Arda Havar versterkte Real Lunet, met 1-4 onderuit tegen koploper SSS’18.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 11-02
Younes Hadouir CHC 25 + 3
Joeri Vugts Nemelaer 16 + 3
Günther van Meurs Maliskamp 14
Jaouad Chraou Real Lunet 14 + 1
Geert van Heeswijk Avanti ’31 13 + 2
Richard van Rijn CHC 13

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie