‘Eigenlijk nooit naar onderen hoeven kijken’

HAAREN – Met een 0-4 overwinning op FC Tilburg plaatste Nemelaer zich afgelopen zondag nog vaster in de (sub)top van de 1e klasse C. Joeri Vugts, die met zijn drie nieuwe treffers het seizoenstotaal op 16 doelpunten bracht, was weer een van de uitblinkers. “De titel lukt niet meer, maar er valt nog wel wat te halen dit seizoen.”

Maandenlang moest Nemelaer met een gehavende ploeg aantreden, maar inmiddels waant Vugts zich – net als trainer Theo van Geffen – in weelde. “Vergeleken met het begin van het seizoen zijn we er een stuk sterker op geworden. Toen misten we iedere week een stuk of vijf spelers. Nu is iedereen weer fit, op Maikel Diepens na, dus dat scheelt wel veel.”

Nemelaer staat fier op plaats 3. Echt veel hoger dan die positionering lijkt er niet in te zitten, baalt Vugts: “Jammer genoeg niet. TOP en Juliana winnen nagenoeg alles. Maar het is wel heel lekker dat we een keer niet naar onderen hoeven te kijken. Met de ploeg die we nu hebben, zouden we dat eigenlijk nooit hoeven doen.” Toch is er voor de Haarense eersteklasser nog genoeg om voor te spelen. “We staan nog niet vast op plek 3 en de periode hebben we ook nog niet gepakt. Er valt dus nog wel wat te halen dit seizoen.”

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een reactie