Geraamte nieuwe selectie OJC Rosmalen staat

ROSMALEN – Hoewel veel huidige basisspelers hun heil elders gaan zoeken, heeft OJC Rosmalen de eerste 13 namen voor 2019-2020 vastgelegd. Opvallend is dat de club meer op (eigen) jeugd lijkt te gaan inzetten. Een drietal voormalig jeugdspelers werd teruggehaald en ook de overige aanwas heeft nog geen bekende naam in het regionale voetbalwereldje.

Kay van den Boogaard, Melvin van Gestel, Guus Habraken, Ritchie van Ooijen, Roel van de Sande en Joeri Theunissen spelen ook volgend seizoen bij OJC. Daarnaast stromen Marijn van Dinther (keeper), Tonni Maric en Niels Mulder door vanuit het tweede elftal. Er komen ook, zoals gezegd, drie oudgedienden terug naar De Groote Wielen; Brian van der Steen (TGG), Bram Nijhoff en Joyry van Beers (beiden WNC). Volgens de club zullen binnenkort nog meer spelers terugkeren.

Ook Mees Linders (21) zal volgend seizoen bij OJC Rosmalen voetballen. De voormalig jeugdspeler van PSV, die op jonge leeftijd debuteerde bij UDI’19, komt over van sv TOP, waar hij dit seizoen (als middenvelder) al 9 doelpunten maakte.

Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie