Bert Ruijsch tijdelijk trainer van Woezik

DEN BOSCH/ZALTBOMMEL – Bert Ruijsch gaat tot het einde van het seizoen aan de slag bij Woezik. De Wijchense eersteklasser zat verlegen om een nieuwe oefenmeester, nadat het vorige week Stefan Muller bedankte. Wim van der Horst nam afgelopen weekend de honneurs waar, maar keert met de komst van Ruijsch weer terug in zijn rol als assistent.

Hoewel Woezik in januari nog verlengde met Muller, werd de Nijmegenaar vanwege verschillen in visie op straat gezet. Assistent Van der Horst werd daarop naar voren geschoven, maar die gaf aan het seizoen niet als hoofdtrainer te willen afmaken. Hij zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld in de komst van Ruijsch naar Wijchen.

Ruijsch, momenteel manager voetbalzaken bij FC Den Bosch, heeft zijn sporen in het amateurvoetbal ruimschoots verdiend. Hij was drie periodes trainer bij Gemert, waarmee hij in 2010 de zondagtitel pakte, en verder onder meer werkzaam bij UDI’19, Nivo Sparta en Venray. Tussen 1995 en 2000 was de Zaltbommelaar ook actief als assistent-trainer bij FC Den Bosch, de club waar assistent Van der Horst eveneens al jaren aan verbonden is. Ruijsch komst naar Woezik zal slechts voor enkele maanden zijn. Voor het nieuwe seizoen gaat de club op zoek naar een andere eindverantwoordelijke voor het eerste elftal.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie