Djordi Meerveld keert terug bij Wilhelmina

DEN BOSCH – Na twee seizoenen keert Djordi Meerveld komende zomer terug op het oude nest. De bijna 20-jarige aanvaller, die al vanaf zijn 4e tot aan zijn 17e bij Wilhelmina voetbalde, traint en speelt volgend jaar weer gewoon op De Saren. “Als je met tegenzin naar de training gaat, weet je dat het tijd is voor verandering. Geel-zwart blijft toch mijn club.”

De reden van zijn terugkeer? Die is simpel. “Omdat ik het altijd al naar m’n zin had bij Wilhelmina en een beetje het plezier in het voetbal verloren was bij OJC”, zegt de middelste van de drie voetballende gebroeders Meerveld.

Ringo (16) speelt bij FC Den Bosch onder 19 en Diego (bijna 22) vertrekt komende zomer van OJC Rosmalen naar Achilles Veen. Djordi begint tegelijkertijd aan een nieuw hoofdstuk bij Wilhelmina. “Het voelt als thuiskomen”, zo vertelt de aanvaller. “Dat ik het plezier kwijt ben geraakt, komt niet door OJC. Maar ik heb er niet echt de kans gekregen bij het eerste. Ik mocht vorig jaar al wel m’n debuut maken, maar dit seizoen bleef het beperkt tot een paar trainingen en een wedstrijd op de bank zonder minuten. We hebben wel gewoon een gezellig team bij OJC 2, maar ik sta daar stil in mijn ontwikkeling.”

Meteen kampioen
Tijdens de gesprekken met Wilhelmina kwam het plezier al langzaam terug bij Meerveld. Hij besloot zijn toezegging te doen voor een rentree. “Geel-zwart blijft toch mijn club. Ik hoop met Wilhelmina zo snel mogelijk omhoog te gaan, volgend seizoen meteen kampioen te worden in de 4e klasse en daarin belangrijk te zijn. Hopelijk kunnen we iets moois gaan neerzetten.”

Dit bericht is geplaatst in Wilhelmina. Bookmark de permalink.

Geef een reactie