Gino Dix wil Real Lunet verlaten met titel

VUGHT – Volgend seizoen moet Real Lunet het doen zonder de diensten van Gino Dix. De 24-jarige aanvaller vertrekt komende zomer naar zaterdag derdeklasser SVW uit Gorinchem. “Dit is beter te combineren met werk en mijn gezin”, vertelt Dix aan 073voetbal.nl. “Maar ik heb geweldige mensen ontmoet bij Real en wil vertrekken met de titel.”

Precies op het goede moment werd Dix benaderd door Tutu Ndona, de trainer van SVW, zo laat hij weten: “Die vertelde mij dat hij op zoek was naar een spits om zijn team volgend jaar te versterken. Eerst vond ik het lastig om zo vroeg in het seizoen al een jawoord te geven, omdat ik wist dat er nog meer clubs belangstelling toonden. Maar in een gesprek won de trainer mijn vertrouwen. Het feit dat ze op zaterdag spelen en vooral de afstand spraken me aan. Het is simpelweg beter te combineren met werk en mijn gezin.”

Toch zegt de goaltjesdief uit Tiel het ook jammer te vinden dat hij Real gaat verlaten: “Ik heb daar mooie momenten meegemaakt en geweldige mensen ontmoet. Het mooiste was toch wel vorig seizoen, toen we kampioen werden en ik zelf ook lekker draaide.”

Gewoon bovenaan staan
Dit jaar wil hij, ondanks dat het er dit seizoen niet altijd uit komt, ook nog steeds het hoogst mogelijke behalen met de Vughtse tweedeklasser: “We staan nu op de 4e plek, maar horen met dit team eigenlijk gewoon bovenaan te staan. Ik wil dus iedereen die ik bij de club heb leren kennen alvast bedanken en succes wensen na dit seizoen, maar we gaan de komende maanden nog even knallen.”

Foto: Gerald van Zanten

Dit bericht is geplaatst in Real Lunet. Bookmark de permalink.

Geef een reactie