Ook Sam van Doremalen naar Stedoco

ROSMALEN – Volgend seizoen gaat ook Sam van Doremalen op zaterdag voetballen. De verdediger van OJC Rosmalen vertrekt, net als Wesley Meeuwsen, naar derde divisionist SteDoCo. Donderdag werd een akkoord bereikt. Van Doremalen vond het ‘tijd voor iets nieuws’, zo laat hij 073voetbal.nl weten. “Eens kijken hoe het zaterdagvoetbal is.”

De 26-jarige Bosschenaar, die eerder speelde bij BVV en Real Lunet, wil zichzelf eens laten zien in een ander district. “SteDoCo is een ambitieuze derde divisieclub, die graag zo snel mogelijk wil doorstoten naar de tweede divisie. Dat past bij wat ik wil. Bij OJC heb ik een kei leuke tijd gehad, maar ik merkte aan alles dat het tijd was voor iets nieuws.”

Naast Meeuwsen en Van Doremalen gaan ook huidig OJC-ers Diego Meerveld en Kevin van Kempen hun heil zoeken op zaterdag. Zij sluiten volgend seizoen aan bij de selectie van hoofdklasser Achilles Veen.

Foto: sportfotobrabant.nl
Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie