Wilco van Houtum langer bij Hedel

HEDEL – Ook volgend seizoen heeft Wilco van Houtum de leiding bij v.v. Hedel. De 48-jarige trainer uit Den Bosch staat al ruim twee jaar aan het roer bij de (inmiddels) vierdeklasser en kent de beperkingen, maar is ondanks – of juist vanwege – de lage klassering nog niet klaar op sportpark De Winkels. Hij tekende al in december voor één seizoen bij.

Van Houtum zegt Hedel een mooie club te vinden. “Ik heb het er goed naar mijn zin, met een leuke groep om mee te werken. Die is wel te klein, maar dat wist ik van tevoren. De sfeer is ook goed, voor en na de wedstrijd, ook al zijn de resultaten wel wat minder. Dat komt door de vele blessures dit seizoen. Maar de groep heeft er nog het volste vertrouwen in dat we ons kunnen handhaven in de 4e klasse en dat geldt ook zeker voor mij.”

Zondag speelt Hedel op eigen veld tegen Wilhelmina. Dat is voor Van Houtum een speciaal duel, zo vertelt hij: “Ik heb daar in mijn tijd als voetballer zes leuke jaren in het eerste gespeeld. Ze hebben een lastige ploeg, maar niks is onmogelijk. Vorige week hebben we ook tegen DSC een goede wedstrijd gevoetbald. We blijven positief en alles komt goed.”

Foto: Frank van Engelen

Dit bericht is geplaatst in Hedel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie