Desastreus verlies én wederom uitstel voor FC

DEN BOSCH – Zo voor de wind als het FC Den Bosch enkele maanden geleden nog verging, zo slecht gaat het nu. Slechts 6 punten leverden de laatste 9 wedstrijden op. Daarnaast is het nog altijd onduidelijk of de beoogde overname door Kakhi Jordania, die bepalend lijkt voor het bestaan van de club, wel doorgaat. Besluit daarover werd andermaal uitgesteld.

De 5-0 nederlaag van vorige week, bij NEC Nijmegen, leek FC Den Bosch afgelopen vrijdag, onder toeziend oog van de wederom overgevlogen Jordania, weg te poetsen. Halverwege leidde het in de eigen Vliert, dankzij prima spel en fraaie doelpunten, met 3-0 tegen Telstar. De avond eindigde echter in een nieuw debacle. In een krankzinnige tweede helft, waarin de Bosschenaren geen schim waren van de ploeg die voor rust eenvoudig orde op zaken leek te stellen, wonnen de bezoekers alsnog met 3-4.

Het slechtste nieuws van de avond volgde misschien nog wel vlak na de wedstrijd. Toen werd duidelijk dat de licentiecommissie van de KNVB heeft nog altijd geen besluit heeft genomen over de aanstaande overname. Tijdens een ingelaste vergadering kon de besluitvorming donderdagavond niet worden afgerond, zo werd gecommuniceerd.

Streefdatum
Het is bepaald niet voor het eerst dat de KNVB het besluit over de toestemming voor overname uitstelt. In de eerste seizoenshelft lukte het al twee keer niet om duidelijkheid te verschaffen en aan het begin van dit kalenderjaar bleek de streefdatum ook niet haalbaar, omdat er toen plotseling ‘onvoorziene’ feestdagen als Kerst tussendoor kwamen. Dit keer hoopt de commissie FC Den Bosch alsnog binnen anderhalve week schriftelijk te informeren. Volgens de club gaat men nog altijd gewoon uit van groen licht.

Dit bericht is geplaatst in FC Den Bosch. Bookmark de permalink.

Geef een reactie