Toestemming regioconsul nodig voor afgelasting

DEN BOSCH – De KNVB begint hem te knijpen. We gaan al richting april, maar met name de verenigingen die niet over kunstgras beschikken moeten nog heel wat wedstrijden afwerken. Dat zal ongetwijfeld de reden zijn dat de regeling voor het afgelasten van wedstrijden van het eerste elftal vanaf 1 april wordt verscherpt.

In het handboek Competitiezaken Amateurvoetbal is opgenomen dat een eventuele afgelasting van het speelveld in de maanden april, mei en juni uitsluitend kan plaatsvinden na overleg én met toestemming van de desbetreffende streek-/regioconsul. In ‘onze’ regio (district Zuid I, sector 4, ‘s-Hertogenbosch) is die overkoepelende consul de heer D.P. Bouman uit Heusden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie