Drietal keer terug bij Wilhelmina

DEN BOSCH – Voor volgend seizoen heeft Wilhelmina zich versterkt met de terugkeer van een drietal uitgewaaide ex-(jeugd)spelers van de club. Twee van hen besloten vorig jaar een keer buiten Wilhelmina te gaan kijken, de andere aanwinst keert eveneens – na omzwervingen bij TGG en BVV – terug op het vertrouwde sportpark De Saren.

Jeroen de Jong en Niels Haamans zijn het die hebben besloten om, na een seizoen bij TGG, weer als vanouds bij Wilhelmina te gaan voetballen. De linkerflankspeler en verdedigende middenvelder zeggen de club waar ze vanuit de jeugd doorbraken te missen en willen hogerop met de huidige vierdeklasser.

Datzelfde geldt voor Dennis van der Luyt, die net als zijn vrienden volgend jaar weer in geel-zwart speelt. “Wilhelmina is een grote, mooie club, die momenteel op een veel te laag niveau speelt. Dat moeten wij weer met z’n allen omhoog brengen”, aldus de aanvaller op de website van de club.

Dit bericht is geplaatst in BVV, TGG, Wilhelmina. Bookmark de permalink.

Geef een reactie