Theo Beekmans van BVV naar CHC

DEN BOSCH – Theo Beekmans is de eerste Bossche speler die volgend seizoen de kleuren van een andere club uit de stad gaat verdedigen. De 22-jarige linkervleugelverdediger stapt over van BVV naar CHC, waar hij grootse plannen mee zegt te hebben. “Ze willen op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Die ideeën spraken me aan.”

CHC wordt, na FC Engelen, RKJVV, BLC en BVV, alweer de vijfde club voor de nog jonge Beekmans. Toch kan hij zijn overstap verklaren: “Ik kom bij CHC bij een aantal oude teamgenoten van RKJVV en zo weer bij een aantal oude vrienden terecht. Maar de ideeën die de club heeft klinken goed en wat ze willen bereiken in de toekomst sprak me heel erg aan. Daar wil ik graag deel van uitmaken.”

Wat die plannen precies inhouden, kan de Bosschenaar ook uit de doeken doen: “Zo snel mogelijk doorgroeien naar een hoger niveau. De eerste stap is natuurlijk het bereiken van de 3e klasse volgend jaar. Maar daarna willen ze doorzetten naar een hogere klasse. CHC wil op een zo hoog mogelijk niveau spelen en met deze spelersgroep kan dat zeker bereikt worden. De club is ook zelf aan het groeien. Er komen een hoop activiteiten op het terrein, waardoor het er allemaal goed uit ziet.”

Dit bericht is geplaatst in BVV, CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie