Vugts en Van Heeswijk drie keer trefzeker

DEN BOSCH – Het waren afgelopen weekend Joeri Vugts (foto) en Geert van Heeswijk die, beiden met een fraaie hattrick, de meeste regiotreffers produceerden. De aanvallers van Nemelaer en Avanti’31 bevolken, samen met koploper Younes Hadouir, het podium van het regionale topscorersklassement en vergrootten hun voorsprong.

In de grote groep achtervolgers was het alleen Bas Vos (DSC) die een doelpuntje bijschreef. Verder bleef de top-15 opvallend genoeg droog. Bekende namen als Kevin Paxton (Maliskamp), Imad Hamria (BVV), Tom van de Ven (Nulandia), Niels Nagtzaam (BLC), Jelmer Toonen (Hedel), Jeffrey Sterks (Den Dungen), Mitchel Bodelier (EVVC) en Dylan Domingues (FC Engelen) pikten wel hun goaltje mee.

Naast het topscorersduo van deze week waren louter BVV’er Emin Balta, Imran Oulad Omar van FC Den Bosch, de jeugdige matchwinner Max van Hemmen (namens RKKSV tegen OSC’45) en Wilhelmina-captain Jordey van Ham meer dan een keer trefzeker.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Overigens worden goals pas toegevoegd wanneer de wedstrijd volledig is uitgespeeld!

Topscorers per 25-03
Younes Hadouir CHC 31
Joeri Vugts Nemelaer 21 + 3
Geert van Heeswijk Avanti ’31 19 + 3
Günther van Meurs Maliskamp 17
Thom de Looijer Jan van Arckel 16
Jaouad Chraou Real Lunet 16
Richard van Rijn CHC 14
Martijn Veldhuis DSC 14
Bas Vos DSC 14 + 1

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Foto: Jan Verhoeven
Dit bericht is geplaatst in Avanti'31, Nemelaer, Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie