Elf vragen aan… Karim el Barkaoui

DEN BOSCH – Hij leek al te zijn gestopt, maar kon het eigenlijk helemaal niet laten. Toen het toch weer leek te kunnen, besloot Karim el Barkaoui dan ook direct toe te happen en aan te sluiten bij OSC’45. Inmiddels is de 37-jarige aanvaller er weer wekelijks bij in de 4e klasse. “Ik wil gewoon lekker ballen en we gaan ons zeker nog handhaven.”

Naam: Karim el Barkaoui.
Geboren: 29 juni 1981.
Club(s): Ik heb bij OVH, TGG, BLC, Oisterwijk, Vlijmense Boys, Wilhelmina, OSC’45 en FC Engelen gevoetbald. Nadat ik afgelopen seizoen bij Engelen plotseling moest stoppen, ben ik dit seizoen – omdat het gezien de thuissituatie toch weer kan – weer begonnen met voetballen bij OSC’45.
Positie: Rechts- of linksbuiten, maar ik speel ook wel graag in een vrije rol achter de spits.
Dagelijks leven: Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Den Bosch. Ik werk bij Zorgbelang Brabant | Zeeland als projectleider.
Hobby’s: Voetballen, vakanties met mijn familie, lekker eten en gezelligheid (chillen met de boys).

 1. Sterkste/zwakste punt: Mijn sterkste punt is mijn snelheid. Die is wel wat minder geworden, maar nog altijd best functioneel. Verder mijn actie, trap en overzicht. Mijn zwakste punt is zonder twijfel het koppen.
 2. Kunst- of natuurgras: Nou, mij maakt het eigenlijk niet zo uit, natuur- of kunstgras. Ze hebben beiden hun voor- en nadelen. Bij OSC’45 spelen we op natuurgras.
 3. Kleur voetbalschoenen: Ik vind een kleurtje wel leuk, maar ze moeten vooral goed zitten.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het thuistenue van het nationale elftal van Marokko vind ik mooi en het mooiste sportpark vind ik dat van Sint Michielsgestel. Tegenwoordig is dat SCG’18, toch?
 5. Mooiste voetbalmoment: Natuurlijk de kampioenschappen en promoties die ik heb meegemaakt. Maar het mooiste vind ik dat ik vele jaren samen met mijn broers heb kunnen samenspelen.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Het dieptepunt was toch zeker het plotselinge afscheid afgelopen seizoen bij FC Engelen.
 7. Opvallendste teamgenoot: In al die jaren heb ik veel opvallende teamgenoten gehad. Moeilijk om er een te noemen.
 8. Voetbalhumor: Ik heb altijd erg veel gelachen tijdens de jaarlijkse toernooien van Royal Air Maroc. Den Bosch had dan een team bestaande uit de beste Marokkaanse voetballers uit de regio, met Mohamed Rahmani als coach, trainer, organisator, cateraar, etc. De jongens die er bij waren, geniet even van flashbacks, zou ik zeggen.
 9. Wat wil je nog bereiken: Gewoon lekker ballen en hopelijk kunnen we ons handhaven met OSC’45.
 10. Beste speler uit de regio: Marijn van Rijswijk is gezien zijn leeftijd nu al een echte leider. Als middenvelder is hij gezien zijn fysiek erg sterk, technisch goed en hij scoort ook best veel. Ik wens hem en FC Engelen veel succes weer dit jaar.
 11. Opvallendste regioclub: FC Engelen is een mooie club, die de laatste jaren met veel spelers uit de eigen jeugd het goed doet.
  Met OSC’45 gaat het dit seizoen nog niet zoals we willen, maar we gaan ons nog handhaven. Honderd procent, let maar op. Het valt alsmaar niet goed, maar dat gaat de komende weken veranderen. We hebben veel mooi-weer-voetballers, dus het is maar goed dat de zon is gaan schijnen.

Foto: sportfotobrabant.nl
Dit bericht is geplaatst in Elf vragen aan, OSC'45. Bookmark de permalink.

Geef een reactie