Murat Dogan (BVV) lijkt gelijk te krijgen

DEN BOSCH – Een paar maanden terug was Murat Dogan nog een stuk somberder, toen we hem spraken over de prestaties van BVV. De ‘koning van het gelijkspel’ noemde hij zijn team, nadat er voor de zoveelste keer één puntje werd bijgeschreven. “Hopelijk komt het er in de tweede seizoenshelft wél uit”, zei hij erbij. “Het komt wel goed, let maar op.”

En zowaar; Dogan lijkt helemaal gelijk te krijgen. BVV wint plotseling bij de vleet en is geklommen naar de koppositie. “Je ziet het; de bal is rond”, lacht Dogan nu zijn tanden bloot. “Zo hebben we een periode gehad dat we moeilijk scoorden en nu vallen ze wel en win je. Er is op zich niet zoveel veranderd. We gaan er vol voor, zoals we aan het begin van het seizoen ook al deden.”

Omdat het allemaal zo dicht op elkaar staat, is BVV inmiddels misschien wel titelkandidaat nummer 1. “Iedereen weet dat wij met zo’n team niet in de 3e klasse thuis horen”, aldus Dogan. “Maar Engelen heeft ook een leuk team en dat geldt ook voor ODC. Die laatste heeft de afgelopen weken zes punten gepakt van de voormalige koploper. Ook wij hebben weer twee overwinningen geboekt, ja. We hopen die lijn door te trekken en zien wel waar het schip strandt. We hebben goede stappen gezet, maar iedereen staat nog dichtbij. We staan met veel teams bovenin.”

Kampioenswedstrijd
Omdat SVSSS verrassend onderuit ging bij Vlijmen, is BVV de nieuwe lijstaanvoerder. Maar de Bosschenaren hebben tegelijkertijd de meeste wedstrijden gespeeld, waarschuwt Dogan. “ODC, SVSSS en FC Engelen hebben nog wedstrijden tegoed. Die eerste twee zijn ook lekker bezig, dus het wordt nog spannend. Op 12 mei spelen we tegen ODC, dat zou zomaar een kampioenswedstrijd kunnen zijn, als we allebei zo doorgaan. Maar er zijn eerst nog zes andere wedstrijden te spelen, dus er kan nog veel veranderen.”

Foto: Gerald van Zanten

Dit bericht is geplaatst in BVV. Bookmark de permalink.

Geef een reactie