Veel goals in regionale topscorersranglijst

DEN BOSCH – Tijdens het zonnige weekend werd opmerkelijk veel gescoord. Maar liefst vijf regiospelers produceerden een hattrick en dertien voetballers namen twee treffers voor hun rekening. Zoals u van ons gewend bent, zetten we ook deze week weer alle doelpuntenmakers op een rij in de wekelijkse update van de regionale topscorersranglijst.

De topschutters van de week zijn Günther van Meurs (Maliskamp), Leon van Heel (DSC) en Dungenaren Jeffrey Sterks, Reinier Groenendaal en Björn de Kort, die wederom met dubbele cijfers (14-2 dit keer) van WSJ wonnen. Noemenswaardig zijn daarnaast ook de twee doelpunten die lijstaanvoerder Younes Hadouir (CHC) en achtervolger Joeri Vugts (Nemelaer) produceerden.

De overige spelers die meer dan een keer het net wisten te raken zijn Mounir Hadouir (CHC), Loek van Grinsven (Den Dungen), Niels Nagtzaam (BLC), Lukasz Junatowski (Hedel), Joep van der Meijden (ODC), Roberto Janssen (Wilhelmina), Bjorn van Bijnen (Vlijmense Boys), Vincent Vermeij (FC Den Bosch), Joris Razenberg (Nulandia) en Tom Schuurmans (Den Dungen).

Penalty’s
Ook Dirk van der Struijk (ODC) prikte twee keer raak tegen FC Engelen. Nadat eerst zijn teamgenoot Remco Schellekens vanaf elf meter faalde, schoot de verdediger wél zijn beide pogingen vanaf de stip raak. Hetzelfde gold opvallend genoeg voor broer Frank, die namens Real Lunet één strafschop benutte.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 08-04
Younes Hadouir CHC 34 + 2
Joeri Vugts Nemelaer 23 + 2
Geert van Heeswijk Avanti ’31 20 + 1
Günther van Meurs Maliskamp 20 + 3
Thom de Looijer Jan van Arckel 17 + 1
Jaouad Chraou Real Lunet 16
Bas Vos DSC 15 + 1
Jeroen de Groot Jan van Arckel 15 + 1

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie