Tahapary: ‘Wie weet wat nog mogelijk is’

VUGHT – Stiekem is Real Lunet de laatste weken bezig aan een knappe inhaalrace. De Vughtse tweedeklasser bungelde lange tijd op een plek waar het helemaal niet wil eindigen, maar is door een prima serie geklommen naar de kop van de ranglijst. Aanvoerder Justin Tahapary geniet volop: “We zijn lekker bezig, de laatste 6 of 7 wedstrijden ongeslagen.”

Voorheen had Real Lunet veel balbezit en vaak het beste van het spel, maar verloor het alsnog. “Nu, na de winterstop, pakken we de winst zelf. Soms lukt dat met goed voetbal en soms ook niet, maar de drie punten zijn – vooral in de slotfase van de competitie – het belangrijkst”, weet Tahapary.

Tijdens de winterstop kreeg Real – dat toch al de nodige bekende namen in de selectie heeft – met de toevoeging van Arda Havar en Kay Huijgens een aardige kwaliteitsinjectie. “Waar we voorheen wel eens moeite hadden om te scoren, maakte Arda vorige week drie goals in een helft”, zegt Tahapary.

Nacompetitie lonkt
Real Lunet is gestegen naar de gedeelde tweede plaats, met vijf punten achterstand op de koploper. “Zij hebben evenveel wedstrijden gespeeld, maar ploegen achter ons hebben er nog één of twee tegoed. We gaan zien wat er nog mogelijk is. We bekijken het gewoon van wedstrijd tot wedstrijd, moeten de laatste duel goed afsluiten en wie weet wat er nog kan gebeuren. We staan ook bovenaan in de derde periode, dus deelname aan de nacompetitie voor promotie lonkt.”

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie