EVVC’er en Nulander zijn de weektopscorers

DEN BOSCH – Ook deze week scoorden de regiotopschutters er weer lustig op los. Opvallend genoeg waren de topscorers van de week echter twee spelers uit de lagere regionen van de ranglijst. Pim van der Doelen (EVVC) en Teun van der Donk van Nulandia waren verantwoordelijk voor een hattrick en daarmee (bijna) de helft van de productie van hun team.

In de top van het klassement schreven nagenoeg alle spelers minimaal een streepje bij. Younes Hadouir (CHC) en Joeri Vugts (Nemelaer), de nummers 1 en 2, maakten er zelfs twee. In totaal deden dat afgelopen weekend tien spelers, maar met hun drie treffers sprongen Van der Doelen (foto) en Van der Donk er toch echt uit. Zij brachten hun seizoenstotaal daarmee op respectievelijk 6 en 4 doelpunten.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 15-04
Younes Hadouir CHC 36 + 2
Joeri Vugts Nemelaer 25 + 2
Günther van Meurs Maliskamp 21 + 1
Geert van Heeswijk Avanti ’31 20
Thom de Looijer Jan van Arckel 18 + 1
Jaouad Chraou Real Lunet 18 + 2
Bas Vos DSC 16 + 1
Mounir Hadouir CHC 15 + 1
Jeroen de Groot Jan van Arckel 15

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een reactie