Kuiper vliegt terug voor kampioensfeest

DEN BOSCH – Wat er al maanden aan zit te komen, lijkt zondag dan toch echt te gaan gebeuren. Alle voorbereidingen zijn bij CHC in ieder geval getroffen voor een groots kampioensfeest. Kevin Kuiper komt er zelfs speciaal voor over uit Spanje. “Hier heb ik heel het jaar voor gestreden, dan wil je geen minuut van het feestje missen.”

CHC is bezig aan een topseizoen, vindt de 23-jarige centrale verdediger: “We hebben nagenoeg elke wedstrijd laten zien dat we de terechte kampioen worden. Het zou mooi zijn als dat ongeslagen lukt. Maar dat mag eigenlijk niet meer misgaan.”

Gisteravond speelden de Bosschenaren de resterende twintig minuten van de eerder gestaakte wedstrijd tegen HHC’09, met 9 man en een 4-1 voorsprong. Kuiper was er zelf niet bij wegens vakantie, maar vernam dat zijn team met 5-3 won. “Ik ben met vrienden in Javea, Spanje, en zou eigenlijk dinsdag terugkomen, maar vlieg nu zondagochtend vervroegd terug om erbij te zijn. Dit wil ik echt niet missen.”

Drie punten zijn zondag genoeg om niet meer achterhaald te kunnen worden. Maar met een beetje pech heeft CHC zaterdag al de titel binnen. “Onze concurrent Gudok speelt dan al”, weet Kuiper. “Als zij punten laten liggen, dan is het al gespeeld. Laten we hopen dat ze winnen van Viola. Dan gaan wij zondag tegen Elshout nog een keer knallen met z’n allen en mogen wij ons daarna kampioen van de 4e klasse D noemen.”

Foto: Gerald van Zanten

Dit bericht is geplaatst in CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie