‘Manier waarop is complimenten waard’

DEN BOSCH – Met grote overmacht veroverde CHC zondag de titel in de 4e klasse D. “Volkomen terecht”, vindt aanvoerder Nick van Bijsterveld. “Het was ook onze doelstelling en met zo’n goede selectie zeker haalbaar. Maar de manier waarop, dus ongeslagen en met zoveel goals, is echt een compliment waard voor de spelers en technische staf.”

Met nog drie wedstrijden voor de boeg is CHC al niet meer te achterhalen. Het leverde een feest op dat tot in de late uurtjes duurde. “Eerst kregen we op het veld allemaal een medaille van de KNVB en daarna hebben we natuurlijk Fatah (trainer Hadouir, red.) onder de douche gezet. In de kleedkamer was het al een dolle boel. Faysal (el Ghamarti, red.) is onlangs naar Cuba geweest en had voor iedereen Cubaanse sigaren meegenomen.”

Ook van het ‘superfeest’ in de kantine genoot Van Bijsterveld volop. “Echt top geregeld door CHC en de sponsors.” De rasechte RKJVV’er waande zich weer even bij een van de vele vermaarde feestjes van de voormalige club. “Daarna zijn er nog een paar verder gegaan, volgens mij naar ’t Engeltje. Nee, ik ben niet meegegaan, had genoeg op.”

3e klasse in
Bijs
wil de laatste drie wedstrijden ook nog winnend afsluiten. “Dan is het helemaal een geslaagd seizoen.” En volgend jaar denkt hij dat CHC ook wel bovenin kan meedraaien. “Als we de selectie bij elkaar houden, dan moet dat wel kunnen. Het merendeel zal denk ik wel blijven. Hopelijk gaan we met een leuk team de 3e klasse in.”

Foto’s: Erik Jan Timmermans
Dit bericht is geplaatst in CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie