Topscorerslijst richting definitieve vorm

DEN BOSCH – Met nog maar enkele wedstrijden te gaan, begint het regionale topscorersklassement steeds meer zijn definitieve vorm aan te nemen. De glorieuze winnaar van dit seizoen lijkt bekend en dat geldt ook de twee achtervolgers, die naast hem op het spreekwoordelijke podium mogen staan. Toch blijft het aardig om wekelijks even door de lijst te scrollen.

Mede dankzij enkele eerder gestaakte wedstrijden, die afgelopen week alsnog werden uitgespeeld, noteren verschillende spelers meerdere doelpunten. Zowel Younes Hadouir (CHC) als Bjorn van Bijnen (Vlijmense Boys) zetten drie streepjes, maar die werden wel verdeeld over twee wedstrijden.

Aardig om te noemen zijn de twee treffers van Nieuwkuijker John van Dommelen (tegen ODC), het doelpunt van Kay van den Boogaard, dat OJC een punt opleverde, en de eerste goal van Dylano Dekker namens BVV.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 06-05      
Younes Hadouir CHC 42 + 3
Günther van Meurs Maliskamp 29 + 2
Joeri Vugts Nemelaer 28  
Geert van Heeswijk Avanti ’31 23  
Bas Vos DSC 19  
Mounir Hadouir CHC 18 + 2
Thom de Looijer Jan van Arckel 18  
Jaouad Chraou Real Lunet 18  

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2018-2019.

Foto: Gerald van Zanten

Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie