Real Lunet brengt selectie op orde

VUGHT – Om het vertrek van een aantal selectiespelers op te vangen, is Real Lunet de afgelopen periode druk bezig geweest op de transfermarkt. Vier nieuwelingen hebben inmiddels hun jawoord gegeven voor het nieuwe seizoen en daar is trainer Glenn Simon zeer content mee: “Dit zijn voor ons stuk voor stuk mooie aanwinsten.”

Aangezien Gino Dix vertrekt naar SVW, Dennis van Nistelrooij zijn voetbalgeluk gaat zoeken bij SCG’18, Kay Huijgens terugkeert naar OJC Rosmalen en Anwar Lafhailat onlangs al zijn spullen inleverde bij de Vughtse tweedeklasser, komen er een aantal posities vrij in de selectie van Real. Daar werd op ingespeeld door het aantrekken van enkele nieuwelingen. Zo verlaten Emin Balta, Murat Dogan en Imad Hamria BVV voor een nieuw avontuur in Vught. “Ze wilden per se met z’n drieën naar een andere club en voor mij zijn het stuk voor stuk mooie aanwinsten”, aldus Simon.

Om de langdurige blessure van doelman Jesse de Vries op te vangen (wiens voorste kruisband in de rechterknie is afgescheurd), komt ook Recep Uluman over van FC Engelen. “Dat is de broer van aanvaller Yasin, die al bij ons speelt”, verklaart Simon zijn komst. “Een prima keeper voor ons elftal, dat verder bij elkaar blijft. Ook Arda (Havar, red.) voetbalt volgend seizoen gewoon bij Real. Hetzelfde geldt voor Jaouad Chraou, tenzij er nog een uitdaging komt die hij niet kan weigeren.”

Real Lunet, dat vorig seizoen kampioen werd in de 3e klasse, is een niveau hoger bezig aan een opmerkelijke eindsprint. Met nog maar drie wedstrijden te gaan, bedraagt de achterstand op Erp – koploper van de 2e klasse H – slechts 4 punten.

Dit bericht is geplaatst in Real Lunet. Bookmark de permalink.

Geef een reactie