Verbreekt Hadouir seizoensrecord Van Meurs?

DEN BOSCH – Gaat Younes Hadouir het seizoensrecord van Günther van Meurs, die in 2013-2014 maar liefst 52 keer scoorde namens TGG, verbreken? Met nog drie competitieduels te gaan, heeft de middenvelder (!) van CHC nog 10 doelpunten nodig om dit immense aantal te evenaren. Zelf denkt hij niet dat het er van komt: “Ik verwacht niet alles meer te spelen.”

Al het hele seizoen is Hadouir de ongenaakbare koploper van ons regionale topscorersklassement. Hij schoot uit de startblokken en is de afgelopen maanden continu blijven scoren. Voor een recordaantal doelpunten gaat hij echter niet zorgen, zo denkt hij zelf: “Gelukkig zijn er van de week nog twee goals bijgeteld, van die gestaakte wedstrijd destijds. Daarmee kom ik op 42. Maar het record van Günther ga ik niet halen, nee. Er komen nog maar drie wedstrijden en ik verwacht niet alles meer te spelen.”

De 32-jarige Bossche Marokkaan – die niet alleen met CHC, maar ook in de zaal kampioen werd met FCK/De Hommel – kampt niet met een blessure of pijntjes. Hij denkt om een andere reden niet meer alle minuten binnen de lijnen te staan: “De trainer zal nu waarschijnlijk de jongens die weinig hebben gespeeld gaan opstellen.”

Voorbeeld
Overigens legde Van Meurs er in het seizoen na zijn topjaar, toen hij met TGG van de 5e naar de 4e klasse was gepromoveerd, weer 42 binnen. Als Hadouir zijn voorbeeld volgt, belooft dat dus nog wat voor de volgende jaargang.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 06-05
Younes Hadouir CHC 42 + 3
Günther van Meurs Maliskamp 29 + 2
Joeri Vugts Nemelaer 28
Geert van Heeswijk Avanti ’31 23
Bas Vos DSC 19
Mounir Hadouir CHC 18 + 2
Thom de Looijer Jan van Arckel 18
Jaouad Chraou Real Lunet 18

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2018-2019.

Dit bericht is geplaatst in CHC, Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie