Benefiet bij BLC voor WensAmbulance

DEN BOSCH – Met een sponsorloop, een loterij, de verkoop van speciale carnavalsemblemen en een grote feestavond proberen ze over drie weken bij BLC zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting WensAmbulance Brabant. Initiatiefnemers zijn een aantal clubgenoten, die zich onder aanvoering van Joop Verstappen inzetten voor het goede doel.

De reden is triest, maar tegelijkertijd ook mooi. Toen Jeannette Verstappen, de vrouw van Joop, ruim twee jaar geleden te horen kreeg dat ze terminaal ziek was, was haar grote wens om nog een keer met het gezin naar Volendam te gaan en daar foto’s te maken in Volendamse kledij. Via stichting WensAmbulance Brabant ging die wens in vervulling.

Joop was zó dankbaar dat hij iets terug wilde doen voor dit mooie initiatief. Samen met zijn vrienden organiseert hij daarom nu een benefietdag, waarbij de opbrengt uiteraard ten goede komt aan de WensAmbulance. De dag start om 12.00 uur met een sponsorloop voor alle leeftijden. Daarnaast is er een loterij en worden er speciale emblemen verkocht, die tevens dienen als entreebewijs voor de feestavond (vanaf 19.00) met diverse artiesten.

Doneren
Het benefietevenement voor het goede doel vindt plaats op zaterdag 1 juni, uiteraard op sportpark De Meerendonk van BLC. Deelname aan of het aanschouwen van de sponsorloop is van harte welkom. Komst naar de feestavond ook. Niet in de gelegenheid? Draag dan een financieel steentje bij door te doneren op rekening NL43INGB0668415673.

Dit bericht is geplaatst in BLC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie