Bart Tinus verhuist van OJC naar UNA

ROSMALEN – Al een hele tijd geleden werd bekend dat Bart Tinus een nieuwe uitdaging zocht. Die heeft de 33-jarige doelman van OJC Rosmalen inmiddels gevonden, zo is duidelijk geworden. Volgend seizoen maakt hij deel uit van de selectie van mede-derde divisionist UNA uit Veldhoven. “Een mooie club, met sportieve ambities.”

Zie ook: Bart Tinus vertrekt bij OJC Rosmalen (13-12-’18)

Tinus, die vertrekt bij OJC wegens de verlaagde ambitie, reageert verheugd op de overgang: “UNA wil bovenin de derde divisie spelen en promoveren naar de tweede divisie. Mijn sportieve ambities sluiten daar perfect bij aan. Als het mijn nieuwe club dit jaar niet lukt te promoveren, dan zullen we daar volgend jaar opnieuw voor gaan.”

De Bossche doelman speelde eerder voor FC Den Bosch, JVC Cuijk en Spakenburg.

Foto: sportfotobrabant.nl
Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie