Wat meer rust voor Raoel Noijen

DEN BOSCH – Verschillende oudgedienden keren terug bij Wilhelmina, maar Raoel Noijen houdt het juist na een jaar voor gezien op De Saren. De 23-jarige Bosschenaar stopt helemaal met voetballen op het veld, zo vertelt hij aan 073voetbal. “Ik train nu bijna elke dag. Even wat meer vrije tijd is ook niet verkeerd. Volgend jaar speelt ik alleen in de zaal.”

Zie ook: Wilhelminiaan gooit alles op de zaal (27-07-’19)

Noijen woont tegenwoordig samen in Veen en is – door zijn activiteiten bij Wilhelmina en de Gorinchemse zaalvoetbalclub ZVG – bijna elke doordeweekse avond op pad voor een training of wedstrijd. “Mijn vriendin heeft een kleine van zes en die zie ik soms maar een uurtje. Als ik thuis kom, ergens rond middernacht, ligt ze zelf ook al te slapen. En ik moet er ook om 05.00 uur alweer uit om te werken. Het is wel fijner om wat meer rust te hebben, vandaar deze keuze.”

Herkansing
In de zaal haalde Noijen dit seizoen nacompetitie voor promotie naar de eredivisie. “Maar daarin verloren we helaas de tweede wedstrijd.” Met Wilhelmina hoopt hij binnenkort op een herkansing. “Juist in de laatste fase van de competitie gaat het goed. We staan er goed voor in de derde periode en maken zeker kans op de nacompetitie. Alles valt nu een keertje goed. We hebben in het begin helaas teveel pech gehad, maar nu zie je dat het eruit komt. En dan zie je hoe het kan lopen.”

Wilhelmina lijkt op het juiste moment te pieken, maar moet de sterke reeks nog even volhouden. “We stonden een-na-laatste aan het begin, maar nu zie je dat we niets minder zijn dan wie dan ook in deze competitie. We zijn gebrand voor een plekje in de nacompetitie. En plaatsen we ons daarvoor, dan wil ik het nog wel eens zien.”

Dit bericht is geplaatst in Wilhelmina. Bookmark de permalink.

Geef een reactie