Periode en derde plek bekroning voor Nemelaer

DEN BOSCH – Een 1-1 gelijkspel tegen HVCH was voor Nemelaer genoeg om niet alleen de periode te pakken, maar tegelijkertijd definitief beslag te leggen op de derde plaats in 1C. “Dit toetje is een bekroning voor een prima reeks”, reageert trainer Theo van Geffen. “Na 8 wedstrijden hadden we 9 punten en nu staan we na 25 wedstrijden op 45 punten.”

Uiteraard gaat Nemelaer voor promotie, zo vertelt de Rosmalense trainer verder: “Op dit niveau wil je altijd winnen en daar hoort promoveren bij. Hoe reëel dat is, zal moeten blijken.” Vertrouwen heeft hij volop: “We zijn met een aardige serie bezig. Van de laatste 17 wedstrijden hebben we er maar één verloren, dus dat biedt perspectief voor Hemelvaartsdag. Dan spelen we thuis tegen de nummer 4 uit onze eigen competitie.”

Van Geffen is gezegend met een goede groep. “We scoren makkelijk en spelen als collectief sterk. Hopelijk is dat voldoende om de tweede ronde van de nacompetitie te behalen. Daarna kijken we weer verder. We leven van wedstrijd tot wedstrijd en zullen in goede doen moeten zijn om kans te maken.”

Dit bericht is geplaatst in Nemelaer. Bookmark de permalink.

Geef een reactie