BLC gaat tijdelijk verhuizen naar CHC

DEN BOSCH – Al jaren wordt er gesproken over (broodnodige) vernieuwingen aan het clubgebouw van BLC. Die werden meerdere malen uitgesteld, maar volgende maand lijkt het er dan toch echt van te komen. De werkzaamheden, die het verpauperde complex van de enige zaterdagvoetbalclub van Den Bosch een flinke update moet geven, starten op 17 juni.

Tot begin november wordt gewerkt aan de kleedaccommodatie en een deel van de bovenbouw. De kleedkamers worden vernieuwd met groengele tegels en moderne douches en ook het wedstrijdsecretariaat is voortaan op de begane grond te vinden. Het terras en de pui boven krijgen een ander aanzien, met twee trappen aan de voorzijde. Daaronder komen materialenruimte, ballenkasten en dergelijke. De buitenschil van de kantine wordt verduurzaamd, er komt dubbelglas en door andere slimme ingrepen wordt het energieverbruik gereduceerd.

De flinke vernieuwing van het clubgebouw zorgt voor een rooskleurige toekomst voor BLC. Maar het is niet allemaal koek en ei. Er zal namelijk, tijdens de werkzaamheden, even op de tanden gebeten moeten worden. De eerste helft van het nieuwe seizoen kan er namelijk wel gewoon getraind worden op De Meerendonk, maar dat moet zonder kleedkamers gebeuren. En om diezelfde reden worden alle thuiswedstrijden tot november zelfs elders afgewerkt. BLC heeft voor de wedstrijddagen tijdelijk onderdak gevonden bij CHC, waar ook een aantal teams doordeweeks zal gaan trainen.

Dit bericht is geplaatst in BLC, CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie