Direct hattricks bij eerste seizoenstreffers

DEN BOSCH – Met nog een speelronde te gaan, is het trio bekend dat het podium bij het regionale topscorersklassement gaat vormen. In de subtop wordt er nog wel flink gestreden. Geert van Heeswijk, de huidige nummer 4, scoorde afgelopen weekeinde niet, maar de drie eerstvolgende achtervolgers wel. Kan er op de laatste speeldag nog iets geks gebeuren?

Met hun hattricks waren topschutters Younes Hadouir (CHC), Martijn Veldhuis (DSC) en Wilhelmina-aanvaller Johnny de Nies de topscorers van deze week. Maar ook Marlon van de Oord (Jan van Arckel) en Jan Bullens van RKDVC scoorde drie keer. Opvallend genoeg waren het hun eerste treffers van het seizoen!

Komende zondag nog één kans voor de regionale spelers om hun doelpuntentotaal op te krikken of, wanneer ze nog op nul staan, hun naam te laten vereeuwigen in het klassement. De winnaar is bekend, maar de plaatsen daar achter moeten nog definitief verdeeld worden. Volgende week volgt de laatste ranglijst van deze competitie.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 20-05
Younes Hadouir CHC 46 + 3
Günther van Meurs Maliskamp 31 + 1
Joeri Vugts Nemelaer 29 + 1
Geert van Heeswijk Avanti ’31 23
Bas Vos DSC 22 + 1
Martijn Veldhuis DSC 22 + 3
Jaouad Chraou Real Lunet 20 + 1

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2018-2019.

Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie