Drietal BVV’ers stapt over naar Emplina

EMPEL – De leegloop bij BVV begint vrij ernstige vormen aan te nemen. Opnieuw zeggen drie voetballers vaarwel tegen de runner-up van de 3e klasse C. Thomas Kagie, Guillermo le Couvreur en Erngelo Martha gaan volgend seizoen voetballen bij Emplina, zo heeft de technische commissie van de tweedeklasser bekendgemaakt.

Eerder gaf al een tiental spelers aan te vertrekken bij BVV. Zo spelen Emin Balta, Murat Dogan en Imad Hamria komend seizoen bij Real Lunet, Marouane Bouchti, Sonny Leermans en Stephan Netten gaan een avontuur aan bij vijfdeklasser The White Boys, Nawid Sadat keert na een jaar terug naar Unitas’59 en Dennis van der Luyt speelt in het nieuwe seizoen weer als vanouds bij Wilhelmina. Tot slot – voorlopig althans – ruilt Theo Beekmans BVV in voor CHC en stopt Rudy Pelhan met voetballen op niveau.

Aan dat indrukwekkende rijtje worden met Kagie, Le Couvreur en Martha dus opnieuw drie vertrekkende spelers toegevoegd. BVV-trainer Erik Meulendijk hield het in een eerder stadium ook al (na een jaar) voor gezien op sportpark De Vliert. Hij zwaait volgend seizoen de scepter bij Prinses Irene.

Kwaliteitsimpuls
Bij Emplina meldde men eerder al de terugkeer van Mitchel Bodelier, die momenteel nog bij EVVC speelt. Met het aantrekken van het drietal BVV’ers hoopt de club van sportpark Empel-Zuid de dunne selectie niet alleen een kwaliteits-, maar ook een kwantiteitsimpuls te geven. Emplina is momenteel de nummer 12 van de 2e klasse H en moet op de slotdag van de competitie nog een plekje stijgen om nacompetitievoetbal te voorkomen.

Dit bericht is geplaatst in BVV, Emplina. Bookmark de permalink.

Geef een reactie