Reünie Concordia gaat 1 juni niet door

DEN BOSCH – De reünie van voetbalvereniging Concordia SVD, die gepland was op zaterdag 1 juni, gaat niet door. Dat hebben de organisatoren moeten besluiten wegens een teleurstellend aantal aanmeldingen. Er wordt een nieuwe poging gewaagd op 5 oktober, maar om het dan wel door te laten gaan, moeten er flink wat meer oud-leden zich hebben opgegeven.

Dit jaar zou Concordia SVD, als het nog als voetbalclub bestond, het 90-jarig bestaan vieren. Om die reden was er het voornemen om de geslaagde reünie van 2015 nog eens over te doen. ‘De tweede en laatste reünie’ van Concordia trok echter vooralsnog slechts 70 belangstellenden. Een aantal dat in schril contrast staat met de 240 die zich vier jaar terug nog meldden.

Daar moeten er minimaal 80 bij komen, laat organisator ‎Simon Sarphatie‎ weten via de speciale Facebook-pagina. Aanmelden kan via ben-is-never@home.nl.

Dit bericht is geplaatst in CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie