Eindstand regionaal topscorersklassement

DEN BOSCH – Het is geen verrassing dat Younes Hadouir de regionale topscorer van seizoen 2018-2019 is geworden. De aanvallende middenvelder schoot 47 keer raak namens 4e klasse-kampioen CHC en was daarmee geen partij voor de andere topschutters. Günthers van Meurs (Maliskamp) is de nummer 2 op de lijst en Joeri Vugts van Nemelaer werd 3e.

Met nog maar eens twee doelpunten (penalty’s) in de kampioenswedstrijd legt DSC’er Martijn Veldhuis beslag op de 4e plaats. Geert van Heeswijk (Avanti’31), Bas Vos (DSC) en Jaouad Chraou (Real Lunet) waren de andere spelers die ‘in de tig’ zijn geëindigd.

Onderstaand de top-7 van het regionale topscorersklassement van dit seizoen. Bekijk op onze Topscorers-pagina, in de de volledige lijst, hoeveel treffers uw favoriete spelers hebben geproduceerd. Het was 073voetbal weer een waar genoegen om gedurende de competitie deze ranglijst bij te houden. Volgend seizoen zullen wij het zeker weer oppakken.

Topscorers per 27-05
Younes Hadouir CHC 47 + 1
Günther van Meurs Maliskamp 32 + 1
Joeri Vugts Nemelaer 29
Martijn Veldhuis DSC 24 + 2
Geert van Heeswijk Avanti ’31 23
Bas Vos DSC 22
Jaouad Chraou Real Lunet 20

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2018-2019.

Dit bericht is geplaatst in CHC, Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie