Twee nieuwe versterkingen voor CHC

DEN BOSCH – Na de promotie heeft CHC zich versterkt met een tweetal spelers met ervaring op hoger niveau. Martien de Bekker komt over van Real Lunet en Glenn Kusters maakt de stap van BVV naar De Schutskamp. “Met deze jongens spelen wij alvast in op de sterke 3e klasse waarin wij ook onze stempel moeten gaan drukken”, aldus trainer Fatah Hadouir.

“Met Martien heb ik in het verleden (bij RKJVV, red.) al gewerkt. Hij is een allround en linksbenige speler, die zeker betaald voetbal had kunnen halen als ie er echt voor leefde”, spreekt de CHC-coach vol bewondering over De Bekker.

Glenn Kusters kent hij minder goed, maar ook met diens komst is Hadouir tevreden: “Een behendige spits met veel loopvermogen. Voor ons belangrijk in de speelstijl die wij hanteren.” De lat wordt meteen hoog gelegd door de oefenmeester: “Glenn zal minimaal 15 goals moeten gaan maken op weg naar wellicht iets moois in de 3e klasse.”

Geef een reactie