Anouar Hadouir vergezelt broers bij CHC

DEN BOSCH – Een van de meest spectaculaire transfers in de regio van deze zomer zal de overgang van Anouar Hadouir zijn. De voormalig prof gaat z’n broers achterna en voetballen voor CHC, waar Fatah de trainer is en Younes en Mounir zijn medespelers worden. De 37-jarige ex-voetballer van o.a. Willem II en Roda JC komt over van Excelsior.

Anouar Hadouir begon met voetballen in de jeugd bij BVV, ging als D-pupil naar Willem II en maakte in 2002 z’n debuut in de eredivisie. In 2007 transfereerde hij naar Roda JC, waar hij vier jaar zou voetballen. Na een seizoen Alemannia Aachen keerde hij weer terug naar Brabant, bij NAC Breda. Van 2014 tot 2016 speelde de Bosschenaar ook nog in Marokko, voor Moghreb Tétouan, en drie jaar geleden kwam hij weer terug naar Nederland om bij Excelsior te gaan spelen. Daar kondigde hij kort geleden z’n afscheid als prof aan. In totaal speelde Hadouir 308 duels in het betaalde voetbal. Hij scoorde daarin 41 keer.

Komend seizoen voetbalt Hadouir dus in het wit-zwart van CHC, dat hierdoor een behoorlijke kwaliteitsimpuls krijgt. Naast de al eerder genoemde Hadouir broers is er nóg een Hadouir, Rachid, de oudste van de vijf. Die speelt nu (in een lager team) bij TGG, maar het zou zomaar kunnen dat ook hij wellicht de overstap maakt naar CHC. Dan zou de hele familie weer bij elkaar zijn.

Foto: Gerald van Zanten

Dit bericht is geplaatst in CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie