Jaouad Chraou terug naar OJC Rosmalen

ROSMALEN/VUGHT – Jaouad Chraou keert deze zomer terug bij OJC Rosmalen. De 29-jarige aanvaller verlaat na twee jaar Real Lunet om opnieuw het rood-zwarte shirt te gaan verdedigen van de (nu nog) derde divisionist. OJC heeft daarmee de spits binnen waarnaar het nog op zoek was. Voor Chraou betekent het een terugkeer op hoog amateurniveau.

Na een succesvolle periode van anderhalf jaar in Rosmalen verliet Chraou in januari 2017 OJC voor een Belgisch avontuur bij KFC Houtvenne. Een halfjaar later wist Real Lunet hem te strikken als de nieuwe targetman. In Vughtse dienst maakte de Waalwijker direct weer naam. Hij kroonde zich vorig jaar tot regiotopscorer, door 28 keer te scoren in de 3e klasse C. Dit seizoen was hij goed voor 20 doelpunten in de 2e klasse.

Met Martijn Bijdevier (21-jarige doelman, afkomstig van Blauw Geel’38) en de vanuit het tweede elftal doorgeschoven Riky Hisamatsu (19) presenteerde OJC vandaag nog twee nieuwe spelers voor de A-selectie.

Foto: Jan Verhoeven
Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen, Real Lunet. Bookmark de permalink.

Geef een reactie