Afscheidswedstrijd voor Ronald Vrolijk

DEN BOSCH – Vorig jaar was Ronald Vrolijk het al eigenlijk van plan, maar nu gaat hij dan toch echt stoppen. De 38-jarige verdedigende middenvelder van CHC pikte nog mooi even een kampioenschap mee, maar zet er nu alsnog een punt achter. Reden genoeg voor enkele teamgenoten om voor hem een afscheidswedstrijd te regelen.

“Het is mooi geweest”, geeft Vrolijk aan in een reactie. “Met de behaalde titel, met een sterke selectie, is het een mooi einde van m’n voetbalcarri√®re. Of ik nu alsnog assistent-trainer word? Nee, ik ga de JO15 van BVV trainen. Daar gaat mijn zoon in spelen en dat is ook drie keer in de week training, plus nog een wedstrijd. Ik heb het dus druk genoeg.”

Komende zaterdag staat Vrolijk nog een keer op het veld met de spelers waarmee hij dit seizoen en in het verleden zoveel succes en plezier had. “We spelen een wedstrijdje met oud-voetballers waarmee ik gespeeld heb tegen de huidige selectie. Dit is mede geregeld door Younes Hadouir. Die wilde dit zomaar niet voorbij laten gaan en vond dat ik een mooi afscheid moest krijgen.”

All star-team
De afscheidswedstrijd van Ronald Vrolijk wordt zaterdag 8 juni gespeeld rond 17.00 uur (na afloop van het hutspottoernooi). Het all star-team wordt onder meer gevormd door Johan Marcé, Johan Eerhart, Martien de Bekker, Christoffel de Rouw, Henri den Teuling, Bilal Alla, Mathieu de Bekker, Michael van Ham en Nicky Hendriks.

Dit bericht is geplaatst in CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie