Henskens gaat voetballen in België

DEN BOSCH – Giovanni Henskens speelt volgend seizoen zijn wedstrijden bij het Belgische KFC Turnhout, dat uitkomt op het landelijke vierde niveau. De 31-jarige Bosschenaar gaat – na met OJC Rosmalen, Blauw Geel’38, UDI’19 en Dongen vele jaren in de hoofdklasse en derde divisie te hebben gevoetbald – over de grens zijn geluk zoeken.

Zie ook: Henskens:  Paar jaar flink gas geven’ (01-05-’19)

Henskens is lang niet de enige speler die vertrekt bij Dongen. Clubtopscorer Thomas Schilders gaat met hem mee naar Turnhout en vele andere spelers gingen het duo al voor in het aankondigen van een vertrek bij de derde divisionist.

Met een leeggestroomde selectie en een flink teruggeschroefd spelersbudget heeft de club een aardige uitdaging om nieuw elftal op de been te brengen. Ook is Dongen momenteel zonder hoofdtrainer. Ondanks zijn doorlopende contract hoorde Ruud Kaiser vorige week dat hij zich bij de start van het nieuwe seizoen niet meer hoeft te melden. Tom Wijkmans zal dat wel doen. De middenvelder van OJC Rosmalen speelt volgend seizoen bij Dongen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie