Nederlandse titel voor jeugd FCK/De Hommel

DEN BOSCH – Na het kampioenschap van de districten Zuid I en II wisten de B-junioren van FCK/De Hommel onlangs ook de Nederlandse titel binnen te slepen. Tijdens een minitoernooi, waarbij de beste jeugdteams van Nederland in Amsterdam om de landstitel streden, lukte het de Bosschenaren de concurrentie af te schudden.

FCK/De Hommel JO17-1 hield, in een sterk deelnemersveld met HZV/Het Vennewater (West), Futsal Apeldoorn (Oost) en Lake Valley (Zuid II), het hoofd boven water. Twee overwinningen en een gelijkspel waren genoeg voor de nationale titel. Na de zwaarbevochten 5-3 tegen Apeldoorn, juichte coach Mark van Amelsvoort zo hard dat hij zijn achillespees afscheurde. “Niet zo’n slimme actie, maar de schaal was binnen.”

Eerder vertelde Van Amelsvoort al op onze site over het naderende afscheid, de mooie jaren die het team bij FCK/De Hommel kende en het succesvolle seizoen: lees terug.

Dit bericht is geplaatst in FCK/De Hommel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie