Ondanks onzekerheid stabiliteit in Vlijmen

VLIJMEN – Er moet in Vlijmen nog flink gestreden worden voor handhaving in de 3e klasse (maandag wacht de halve finale van de nacompetitie tegen Avesteyn), maar ondertussen heeft de club al wel een aardige selectie voor het nieuwe seizoen samengesteld. Het gros van de huidige ploeg blijft Vlijmen trouw en er worden enkele nieuwelingen verwelkomd.

De Boys prijzen zich gelukkig dat Nick Pijnenburg, Erwin van Iersel (op de foto in duel met Renzo Brus van Avanti’31), Peti Lutgens, Yvo van Engelen, Wesley Paijmans, Bjorn van Bijnen, Jermaine Maas, Gino van Dommelen, Matthew van Dommelen, Wesley van de Voort, Richard van de Hurk, Luke van Zandvoort, Youri Ruijken, Stef Lammers, Djemal Arikan en Jerre Maas ook volgend seizoen het rood-zwarte tenue dragen.

Daarnaast keert Marco van Bijnen (CHC) terug naar Vlijmen, houdt doelman Minou Dumpleton het na een jaar weer voor gezien bij Haarsteeg, trekt ook Jochem Mandjes de voetbalschoenen weer aan, en voegen eveneens Dimitri Ruyken en Yassine Ezzoubaa (uit de jeugd van WSC) zich bij de selectie van de nieuwe trainer Erik van Esch.

Onzeker
Op welk niveau de club volgend seizoen gaat spelen, is dus nog onzeker. Vlijmense Boys eindigde als 12e en is daarom veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. Het stroomt daarin in in de tweede ronde. Er moet maandag eerst afgerekend worden met Avesteyn (nummer 3 van de 4e klasse I) en daarna wacht nog een finale op neutraal terrein tegen RFC of Den Dungen.

Dit bericht is geplaatst in Vlijmense Boys. Bookmark de permalink.

1 Response to Ondanks onzekerheid stabiliteit in Vlijmen

  1. markvanengeland schreef:

    houdt doelman Minou Dumpleton het na een jaar weer voor gezien bij Haarsteeg
    Haarsteeg?

Geef een reactie