Real uitgeschakeld, OJC nog in race (video)

DEN BOSCH – De eerste twee nacompetitiewedstrijden van dit ‘weekend’ zitten er al op. Terwijl Real Lunet donderdagavond – door een 1-0 nederlaag bij SSS’18 – werd uitgeschakeld voor promotie naar de 1e klasse, is OJC Rosmalen (dat dankzij Diego Meerveld met 2-0 won van Hoogeveen) nog altijd in de race voor handhaving.

Zonder topscorer Jaouad Chraou, die in Marokko verblijft, moest Real in Overloon de meerdere erkennen in SSS’18. Daar had de club in de competitie ook al twee keer van verloren. Na een uur viel – uit het bekende wapen van de thuisploeg; een corner – het enige doelpunt van de avond. In de laatste minuut dachten de Vughtenaren nog een strafschop te krijgen, maar de scheidsrechter besloot anders. Daarmee is het seizoen ten einde.

Gelegenheidsspitsen
Ook bij OJC waren enkele spelers op vakantie en moest Wesley Meeuwsen toekijken wegens een schorsing. Het zorgde ervoor dat Sam van Doremalen in de spits begon. Toen de lange Bosschenaar in de slotminuten, moegestreden, werd vervangen door een andere verdediger die in de punt ging spelen (Guus Habraken), kwam er echter pas schwung in de wedstrijd.

Binnen twee minuten was het Meerveld die twee keer scoorde. In de extra tijd had degene die woensdag nog aan het woord kwam op onze website zelfs een grote kans op een hattrick, maar toen faalde hij vanaf de stip. Maandag (14.00 uur) verdedigt OJC in Hoogeveen de 2-0 voorsprong voor een plaats in de nacompetitiefinale.

Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen, Real Lunet. Bookmark de permalink.

Geef een reactie