Veranderingen in selectie van FC Engelen

ENGELEN – De hele goede seizoensstart is men bij FC Engelen allang weer vergeten. Gedurende het jaar werd de (ongenaakbaar geachte) koppositie van de 3e klasse C uit handen gegeven en uiteindelijk eindigden de paarshemden zelfs op plek 6. In de nacompetitie was de eerste ronde het eindstation. Hoog tijd dus om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Anthony Lurling maakte de afgelopen weken – na 25 jaar – zijn laatste minuten als eerste elftalspeler. Volgend seizoen staat hij (met Achmed Erassan aan zijn zij) als hoofdtrainer aan het roer bij FC Engelen 1. Whalid Johri en doelman Recep Uluman maken dat niet meer mee. Zij vertrekken deze zomer naar respectievelijk TGG en Real Lunet. De rest van de selectie blijft bij Engelen intact, zo laat de technische leiding weten.

Nieuw in de gelederen zijn Niels van den Hoek, die over komt van Leones, Sherif Bousselham (Wilhelmina), Osman Bostanci (RKDVC) en Kevin van Venrooij, die de laatste jaren in de opleiding van OJC Rosmalen actief was.

Foto: Gerald van Zanten
Dit bericht is geplaatst in FC Engelen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie