KNVB: OSC’45 blijft toch vierdeklasser

ORTHEN – Er was eigenlijk al totaal niet meer op gerekend. Vorige week verloor OSC’45 immers de beslissingswedstrijd en dus zat er niet meer op dan terug te gaan naar de kelder en het daar volgend seizoen opnieuw te proberen. Maar vandaag was daar het bericht van de KNVB: OSC blijft toch in de 4e klasse. “Zit het toch nog een keertje mee dit seizoen.”

Jeroen Beekwilder reageert blij op de mededeling van de bond: “Omdat er in de regio clubs gaan fuseren en verenigingen op zaterdag gaan voetballen, zijn er nog plekken over. Vandaag kregen we te horen dat wij bij de beste verliezende finalisten horen en dus een van die plekken op mogen vullen in de 4e klasse van volgend seizoen. Binnen de club en met name de spelersgroep is daar zeer verheugd op gereageerd.”

Het gevoel is natuurlijk wel apart, zo geeft de trainer toe: “Maar hier hebben we wel het hele seizoen voor geknokt. De manier waarop we ons uiteindelijk hebben gehandhaafd maakt dan niet meer uit; de doelstelling is bereikt. We gaan er met de nieuwe groep een mooi seizoen van maken en hopen op betere resultaten. Volgend weekend gaan we een extra feestje bouwen tijdens het weekendje Breda met de spelers en begeleiding.”

Geef een reactie