OJC likt wonden na degradatie

ROSMALEN – Opnieuw kwam OJC, net als donderdag in het uitduel, tot twee keer toe op voorsprong. Maar wederom kwam ‘vechtmachine’ Hoogland langszij. En de nummer 5 van de hoofdklasse wist een kwartier voor tijd zelfs de winnende binnen te werken. Een hard gelag voor de Rosmalenaren, die door de 2-3 nederlaag degraderen uit de derde divisie.

Het verdriet was na afloop groot. Maar hoewel het verlies tegen Hoogland hard aankwam, was het meest ter sprake komende gespreksonderwerp Sam van Doremalen. Want hoe kon hij – en met hem enkele van zijn teamgenoten – een dag voor zo’n belangrijke wedstrijd nou aan een vriendentoernooi meedoen? Een ongelukkige botsing leverde de Bossche verdediger daar een ernstige hoofdblessure op. Met de traumahelikopter werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij nog altijd verblijft.

OJC likt de wonden en begint over een tijdje met een heel nieuw hoofdstuk. Niet alleen omdat het volgend seizoen in de hoofdklasse zal uitkomen, ook omdat de volledige staf en het gros van de spelersgroep vertrekt. In de laatste week van de transferperiode strikte de club nog wel drie nieuwe aanwinsten. De bekendste daarvan is Ilias Zaimi, die eerder bij de Rosmalenaren speelde en de afgelopen jaren uitkwam voor JVC, AFC en Achilles Veen. Ook Julien Clout (Achilles’29) en Serkan Ordu (Cito) voegen zich bij de neo-hoofdklasser.

Kijk voor meer wedstrijdfoto’s door Gerald van Zanten op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie