OSC’45 hofleverancier van nieuw BVV

DEN BOSCH – Bij BVV heeft men de afgelopen periode alle zeilen bij moeten zetten om een volwaardige selectie samen te stellen. Maar liefst dertien selectiespelers vertrekken en dus heeft men volop moeten ‘shoppen’ om het eerste elftal (en heropgerichte tweede team) te kunnen vormen. Aan nieuwe trainer Peter Burg de taak om er een formatie van te smeden.

Het rijtje vertrekkers is indrukwekkend. Theo Beekmans en Glenn Kusters gaan hun geluk zoeken bij CHC, Emin Balta, Murat Dogan en Imad Hamria vertrekken naar Real Lunet, Erngelo Martha, Guillermo Le Couvreur en Thomas Kagie gaan naar Emplina en Marouane Bouchti, Sonny Leermans en Stephan Netten zoeken het avontuur op bij The White Boys. Tel daar bij op dat Nawid Sadat en Dennis van der Luyt respectievelijk terugkeren naar Unitas’59 en Wilhelmina en het is duidelijk dat de runner-up van de 3e klasse C helemaal opnieuw moet beginnen.

Er werd door BVV noodgedwongen een heel arsenaal aan nieuwe spelers binnengehaald. OSC’45 is ‘hofleverancier’, aangezien met Matthew Maas, Halim Daoudi, Hamed Hashimi, Anthony van Hassel, Diego Coutinho en Wesley Hamminga een zestal spelers van de bijna gedegradeerde vierdeklasser naar De Vliert komt. Verder keert voormalig BVV-aanvoerder Ilias Sadqi terug en komen ook Adnane el Khaiari en de eerder gestopte Michael van Ham over van BLC. Tot slot ruilt aanvaller Johnny de Nies Wilhelmina in voor BVV.

Dit bericht is geplaatst in BVV, OSC'45. Bookmark de permalink.

Geef een reactie